Let op! Om het gebruiksgemak van de website te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.

School&Ouderbijeenkomsten

Op de meeste scholen worden ouderavonden, koffieochtenden of andere bijeenkomsten met en voor ouders georganiseerd. Die activiteiten passen in een professionele aanpak van scholen die betrokkenheid van ouders zien als kwaliteitsimpuls. Voor afstemming en uitwisseling van ideeën en ervaringen tussen ouders en teams en tussen ouders onderling zijn deze bijeenkomsten bij uitstek geschikt. De organisatie hiervan kost echter tijd en energie en het valt niet mee een boeiend en geschikt onderwerp te vinden. OUDERS VAN WAARDE biedt uitkomst.

Via onze OUDERSACADEMIE kunt u kant-en-klare themabijeenkomsten boeken. Zowel voor primair onderwijs (PO) als voortgezet onderwijs (VO). Een enthousiast en deskundig team van trainers staat voor u klaar om van uw bijeenkomst een succes te maken.  Genoeg keuze uit actuele onderwerpen. bijvoorbeeld pesten, huiswerk, opvoeding, geloof, geld  en media. Sommige zijn speciaal voor het primair of voortgezet onderwijs, andere thema’s zijn voor beide geschikt. De avonden zijn ook geschikt voor speciaal onderwijs. Voor de kinderopvang hebben wij een uniek aanbod. Ons complete aanbod aan trainingen, cursussen en themabijeenkomsten voor ouders en leerkrachten vindt u in de brochure OUDERSACADEMIE.

Download de Brochure OUDERSACADEMIE

Of ga direct naar de webshop via onderstaande buttons.

Bekijk ouderbijeenkomsten PO        Bekijk ouderbijeenkomsten VO

U kunt ook eerst een aanvraag doen voor een ouderbijeenkomst via onderstaand formulier. Let op: dit is geen definitieve boeking. Het boeken van een ouderbijeenkomst loopt via de webshop.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Schoolleden ontvangen hoge korting op ons aanbod.
Nog geen lid? Word lid