Let op! Om het gebruiksgemak van de website te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.

Voordelen lidmaatschap

Als vriend van OUDERS VAN WAARDE profiteert u van de volgende voordelen:

 • Thuis&School
  U ontvangt Thuis&School 4 maal per jaar. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste opvoed- en onderwijsnieuwtjes, krijgt u handige tips en blogs.
 • Gedrukte magazine
  Twee keer per jaar ontvangt u het magazine OUDERS BESTE WENSEN! (rond de jaarwisseling) en OUDERS BEDANKT! (einde schooljaar) op uw deurmat. Het magazine staat boordevol artikelen, mooie beelden en inspiratie die dat goede gevoel over opvoeden en het mooie van het ouder zijn centraal stellen.
 • Gratis materialen
  U logt in op onze site via uw eigen Ouder login en profiteer van gratis materialen. Zoals HELP! Brochures om uw kind goed te kunnen begeleiden, folders voor ouders in de ouder- en medezeggenschapsraad, 101 opvoed- en onderwijstips voor en door u en folders over bijvoorbeeld kinderfeestjes & traktaties en (cadeau)tips voor het einde van het schooljaar. Download ook bijzondere verhalen.
 • Korting op uitgaven
  U krijgt flinke korting op speciale uitgaven voor ouders, bijvoorbeeld over huiswerk, pesten en het aanleren van belangrijke vaardigheden bij kinderen.
 • Informatie en ondersteuning
  U vindt actuele onderwijsinformatie en antwoord op uw onderwijsvragen op onze site, in onze uitgaven en tijdens onze bijeenkomsten en cursussen.
 • Krachtigere stem ouders
  OUDERS VAN WAARDE behartigt op landelijk niveau de belangen van ouders, ouder- en medezeggenschapsraden. Ook uw belangen. Dit doen we niet alleen door in de media aandacht te vragen voor zaken waar ouders mee te maken krijgen, maar ook door dit op de agenda te zetten bij onze gesprekken met de overheid en andere onderwijspartners. Samen met ouders, scholen en kinderopvangcentra werken we aan kans op een fijne en succesvolle opgroeiperiode voor elk kind. Hoe meer ouders bij ons zijn aangesloten, hoe sterker we staan en hoe meer we kunnen bereiken.
 • Sterke positie van het christelijk onderwijs
  Met uw steun toont u zich solidair en behouden ouders een stevige positie in het onderwijs. Belangrijk in een tijd waarin vrije schoolkeuze en bijzondere scholen regelmatig ter discussie staan.

Om van al onze voordelen gebruik te maken moet u aangesloten  zijn van OUDERS VAN WAARDE. Nog niet aangesloten? Meldt u aan via info@ouders.net