Let op! Om het gebruiksgemak van de website te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.

Uw kind op school? Wij zijn er voor u!

Welkom bij
OUDERS VAN WAARDE

Op deze site vindt u leuke en handige informatie over opvoeding & onderwijs voor ouders met schoolgaande kinderen. Bijvoorbeeld over huiswerk, pesten, overblijven, passend onderwijs, gezondheid en schoolkeuze.

Iedereen met kinderen in het onderwijs of de kinderopvang kan vriend worden van OUDERS VAN WAARDE voor slechts € 19,95 per jaar.
Daarmee werkt u mee aan een sterke positie van ouders, fijn en goed onderwijs voor elk kind en een goede samenwerking tussen school, opvang en thuis. En het levert u en uw gezin veel voordeel op!

Word vriend

Gedrukt Magazine

 ‘OUDERS BESTE WENSEN’ valt half december bij alle aangesloten ouders en abonnees op de deurmat. Een magazine boordevol inspiratie voor thuis en op school.

Actieve ouders zijn van grote waarde voor de school. En andersom is een goede samenwerking met school van grote waarde voor ouders. Ter ondersteuning van deze samenwerking verschijnt aan het eind van het schooljaar het magazine ‘OUDERS BEDANKT’ en rond de jaarwisseling ‘OUDERS BESTE WENSEN’. Het magazine geeft dat goede gevoel over opvoeden en het mooie van het ouder zijn. Meer informatie.

Word vriend en ontvang het magazine 2x per jaar

Bekijk een eerder nummer van het magazine OUDERS BESTE WENSEN voor een sfeerimpressie

Online magazine Thuis&School

Aangesloten scholen en -ouders ontvangen 6x per jaar gratis het online magazine Thuis&School. Hierin lees je inspirerende artikelen over opvoeding en onderwijs, krijg je handige tips en adviezen rondom deze thema’s, beantwoorden we vragen uit de praktijk, bekijk je leuke filmpjes en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.  Meer informatie.

Log eerst in op onze website en bekijk via onderstaande link de laatste editie:

Lid of vriend van OUDERS VAN WAARDE? Vul hieronder uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan. Gebruikersnaam vergeten? Neem contact met ons op via 0343 51 34 34 of via info@ouders.net.
Wachtwoord vergeten?

Twee keer per jaar sturen we Thuis&School gratis naar ook niet- aangesloten scholen en ouders. Meld je aan voor de gratis edities Thuis&School

Swingend de tafels leren

Met de Tafelrap dvd van OUDERS VAN WAARDE gaan kinderen op  speelse wijze aan de slag met de tafels. Niet alleen op school, maar ook thuis! Een leuke dvd waarmee kinderen tafels leren op muziek, visueel ondersteund door tafelverhaaltjes en tafelrijen in primaire kleuren… Bestel de dvd in onze webshop. Daar vindt u meer producten over rekenen en lezen.

Brochure ‘Op ouders kun je rekenen’

Thuis oefenen met rekenen verbetert schoolprestaties. Het is vooral de taak van de school om kinderen goed te leren rekenen. Maar ook ouders kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het rekenvaardig maken van hun kind.

Download gratis de brochure

Poll

Leerlinggegevens mogen zonder toestemming van ouders naar uitgevers worden doorgespeeld


Stem