Let op! Om het gebruiksgemak van de website te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.

‘Laat kinderen zo snel mogelijk alleen naar school gaan’

Aangemaakt op: 21-02-2014 om 15:14 , Laatste wijziging: 27-02-2014 om 14:06

Kinderen moeten zo snel mogelijk zonder begeleiding naar school lopen of fietsen. Op die manier doen ze snel ervaring op in het verkeer. Dat stelt Veilig Verkeer Nederland (VVN), na een enquête onder 1847 ouders met kinderen op de basisschool.
39 procent van de ouders brengt zijn kind naar school omdat het anders te gevaarlijk is. 
61 procent doet dat ook omdat de kinderen nog te jong zijn om alleen te gaan. 42 procent van de ondervraagden zegt het ook ‘gewoon gezellig’ te vinden om de kinderen te brengen. Lees het hele artikel op RTLnieuws.nl 

Vanavond (21 februari) in RTL nieuws om 19:30u een reactie van OUDERS VAN WAARDE op deze stelling.

Reacties