Let op! Om het gebruiksgemak van de website te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.

Aanbod basisaansluiting


Aanmelden basisaansluiting

 

 • Thuis&School E-nieuws
  Thuis&School E-nieuws – dat interactief aansluit op OUDERS VAN WAARDE Magazine – ontvangt 6x per jaar automatisch. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste onderwijs- en opvoednieuwtjes.
 • Gratis materialen en kortingen
  U logt in op onze site via uw eigen School Login en profiteert van veel gratis materialen en acties voor ouders, OR en  MR. Ook krijgt uw school korting op al onze brochures, spellen en diensten.
 • Gratis Raad&Daad E-nieuws
  6x per jaar staat Raad&Daad E-nieuws voor de OR en MR klaar via de School Login, met antwoord op vragen uit de praktijk, onderwijsactualiteiten en wet- en regelgeving. Met archief waardoor alle informatie in één oogopslag is te vinden.
 • Informatie en ondersteuning
  U vindt actuele onderwijsinformatie en antwoord op uw onderwijsvragen op onze site, in onze uitgaven en tijdens onze bijeenkomsten en cursussen.
 • Cursussen OR en MR
  U krijgt hoge kortingen op onze succesvolle cursussen voor OR en MR en landelijke clinics voor nieuwe MR-leden.
 • Scholing overblijfkrachten
  U krijgt hoge korting op cursussen voor overblijfkrachten. Daarnaast hebben wij een alles-in-een-pakket Overblijven met daarin scholing, een eigen adviseur, EHBO-training/bedrijfshulpverlening, het handboek Overblijven, informatie en een kennisnetwerk.
 • School&Ouderbijeenkomsten
  U krijgt hoge korting op onze compleet verzorgde ouderbijeenkomsten voor het primair en voortgezet onderwijs over tal van boeiende en actuele opvoed- en onderwijsthema’s.
 • Trainingen voor teams
  U krijgt hoge korting op onze teamtrainingen over specifieke onderwerpen die voor school en ouders interessant zijn.
 • Tot 50% korting op de aanschaf van boeken en bijbels
  Op zoek naar boeken voor de schoolbibliotheek? Bij OUDERS VAN WAARDE ontvangt uw school tot 50% korting. Wilt u schoolbijbels bestellen? Bij aanschaf ontvangt u tot 25% korting.
 • Sterke positie van het christelijk en katholiek onderwijs
  Uw aansluiting maakt belangenbehartiging van ouders, OR’en en MR’en in het christelijk en katholiek onderwijs mogelijk. Ouders behouden daardoor een stevige positie. Belangrijk in een tijd waarin vrije schoolkeuze en bijzondere scholen regelmatig ter discussie staan.
 • Krachtigere stem ouders
  OUDERS VAN WAARDE heeft zich bij de overheid en via de media succesvol ingezet voor zaken waar scholen en ouders mee te maken krijgen. Bijvoorbeeld school-oudercontracten, passend onderwijs, lagere onderwijskosten, verkeersveiligheid, reiskostenvergoeding voor mbo’ers, pestbeleid en sponsoring. Daarnaast maakt OUDERS VAN WAARDE zich sterk voor een optimale samenwerking tussen school en thuis, goede overblijfvoorzieningen, kwalitatief goed onderwijs, veilige scholen en bescherming van kinderen in de media. Hoe meer aangesloten scholen, hoe sterker we samen staan!

 

Aanmelden basisaansluiting

Lidmaatschap via vereniging of stichting: flinke gereduceerde prijs!