Let op! Om het gebruiksgemak van de website te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.

Raad&Daad E-nieuws

Met Raad&Daad E-nieuws blijft u volledig op de hoogte van de wetten en regels rond medezeggenschap en ouderparticipatie. Onmisbaar als u lid bent van de OR of MR van uw school. Actueel onderwijsnieuws, praktijkvoorbeelden, uitleg over de taken en bevoegdheden, regelgeving en praktische tips voor de eigen situatie. Regelmatig verschijnt er op deze pagina een nieuwe nieuwsbrief met handige wetenswaardigheden.  U krijgt automatisch per mail een melding wanneer er een nieuwsbrief voor u klaarstaat. Deze service is alleen voor aangesloten scholen. Nog geen lid? Bekijk ook alle andere voordelen.

Download de laatste Raad&Daad E-nieuws

Via onderstaand inlogformulier vinden onze leden het meest recente Raad&Daad E-nieuws en het E-nieuwsarchief . Bent u al ingelogd dan verschijnt deze info automatisch.

Lid of vriend van OUDERS VAN WAARDE? Vul hieronder uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan. Gebruikersnaam vergeten? Neem contact met ons op via 0343 51 34 34 of via info@ouders.net.
Wachtwoord vergeten?

Geef ons uw mailadres door

Is uw school aangesloten bij OUDERS VAN WAARDE maar u krijgt geen melding wanneer er een nieuwe nieuwsbrief klaarstaat? Geef via info@ouders.net het mailadres door van bijvoorbeeld de voorzitter of secretaris van de OR of MR.