Let op! Om het gebruiksgemak van de website te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.

Cursussen & Materiaal

OUDERS VAN WAARDE biedt handige materialen en succesvolle cursussen en trainingen voor ouderraden, medezeggenschapsraden, overblijfmedewerkers en onderwijsprofessionals. U krijgt praktische informatie die direct te gebruiken is in de school- en opvoedpraktijk, inzicht in  taken en verantwoordelijkheden en gelegenheid tot het opdoen en delen van kennis en het uitwisselen van ervaringen. Met onze aanbod  maakt u actief werk van een goede samenwerking tussen school en thuis, positieve ouderbetrokkenheid en effectieve medezeggenschap.

NIEUW! Cursusaanbod Landelijke trainingsdagen MR en Overblijf
De OUDERSACADEMIE van OUDERS VAN WAARDE organiseert jaarlijks inspirerende trainingsdagen voor (nieuwe) MR- leden en overblijfcoördinatoren. Praktische dagen waar u ervaringen uitwisselt met collega’s uit uw regio en kennis en vaardigheden op doet.

De brochure met ons cursusaanbod kunt u hier downloaden

  

 

 

 

 

 

 

Meer informatie kunt u vragen via info@ouders.net

Betalings en leveringsvoorwaarden/gedragscode

Voor al onze activiteiten en producten die wij leveren gelden betalings- en leveringsvoorwaarden en een gedragscode waaronder wij werken. U vindt deze hier leveringsvoorwaarden en gedragscode OVW

Klachtenregeling

OUDERS VAN WAARDE doet er alles aan om een goede service te leveren. Mocht u niet tevreden zijn dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Mocht u ook daarna niet tevreden zijn dan geldt een klachtenregeling die u hier vindt REGLEMENT INZAKE BEHANDELING VAN KLACHTEN 5082014 Een eventuele commissie klachtenbehandeling kent een onafhankelijk derde Commissie Klachtenbehandeling

Vragen

Neem telefonisch contact met ons op via 0343 513434 (iedere werkdag van 08:30u tot 12:30u) of mail naar info@ouders.net.
Postadres:
Postbus 125
3970 AC, Driebergen