Let op! Om het gebruiksgemak van de website te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.

cartoon ssk zakgeld

Geld

Financieel moeten kinderen ook worden opgevoed en dat valt niet altijd mee. Uit onderzoek blijkt dat als kinderen niet al heel jong wordt geleerd goed met geld om te gaan, ze later sneller financieel in de problemen kunnen komen. Hoe leert u uw kind verstandig met geld om te gaan? OUDERS VAN WAARDE helpt u daarbij.

Bestel de brochure ‘HELP! Hoe leer ik mijn kind omgaan met geld? Deze geeft inzicht en handige info en tips voor een goede financiële opvoeding. Voor vrienden van OUDERS VAN WAARDE is deze brochure gratis te downloaden (zie onderaan deze pagina bij ‘Gratis materiaal’).

OUDERS VAN WAARDE kan op uw school de themabijeenkomst Mag ik ff geld?’ of ‘Geld zat?!’ verzorgen. Samen met het NIBUD (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting) werden deze ontwikkeld. Ouders (en leerkrachten) krijgen cijfers, tips en informatie hoe basisschoolkinderen om kunnen leren gaan met geld. Aan de orde komen natuurlijk zakgeld en sparen. Vraag uw school, bijvoorbeeld via de ouder- of medezeggenschapsraad, om deze avond te organiseren.

In ons maandelijks (gratis) Thuis&School E-nieuws leest u regelmatig info en tips over financiële opvoeding en wordt u op de hoogte gehouden van actualiteiten.

Gratis materiaal over geld

Vrienden van OUDERS VAN WAARDE kunnen via onderstaand inlogformulier gratis de brochure over financiële opvoeding downloaden. Als u al bent ingelogd verschijnt de info automatisch. Nog geen vriend? Word vriend

Lid of vriend van OUDERS VAN WAARDE? Vul hieronder uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan. Gebruikersnaam vergeten? Neem contact met ons op via 0343 51 34 34 of via info@ouders.net.
Wachtwoord vergeten?