Let op! Om het gebruiksgemak van de website te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.

Verjaardagsfeestjes en traktaties

Verjaardagsfeestjes: kinderen verjaardagsfeestje
kijken er altijd weer naar uit en met veel plezier op terug. Maar van ouders vraag het – elk jaar weer – aardig wat creativiteit. Hoe zorg je voor een origineel en betaalbaar feestje? Wat zijn leuke en lekkere traktaties? In de folder ‘Kom je ook? Over verjaardagsfeestjes en traktaties’ vindt u handige tips voor een leuk verjaardagsfeestje voor uw kind en traktatietips voor op school. Te bestellen in onze webshop en gratis te downloaden voor vrienden van OUDERS VAN WAARDE (zie onderaan deze pagina bij ‘Gratis materiaal’).

Cadeautips einde schooljaar

Neemt uw kind afscheid van de basisschool? Of wilt u de leerkracht van uw kind bedanken aan het einde van het schooljaar? In de folder ‘Einde van het schooljaar? Leuke (cadeau)tips!’  vindt u originele cadeautips en andere ideeën die het einde van het schooljaar extra bijzonder maken voor uw kind, de leerkracht en uzelf. Te bestellen in onze webshop en gratis te downloaden voor vrienden van OUDERS VAN WAARDE (zie onderaan deze pagina bij ‘Gratis materiaal’).

Schoolfeest

Bent u de actieve, creatieve ouder die meehelpt met het schoolfeest? Er moet aan heel wat worden gedacht: een geschikt thema, materiaal, financiën, veiligheid, hulp… dat vereist creativiteit en een goede voorbereiding. De brochure Hoera, feest op school!’ (vrienden van OUDERS VAN WAARDE ontvangen korting) helpt u bij het opdoen van ideeën voor een onvergetelijk schoolfeest en een zorgvuldige organisatie. Van het opstarten van een werkgroep tot de uiteindelijke dag, alle onderdelen van een schoolfeest komen aan bod met praktische tips en informatie. Inclusief: checklist veiligheid en protocol leerlingenvervoer.

Gratis materiaal over feest

Vrienden van OUDERS VAN WAARDE kunnen gratis materiaal over feesten en traktaties downloaden via onderstaand formulier. Bent u al ingelogd dan verschijnt deze info automatisch. Nog niet aangesloten? Word vriend

Lid of vriend van OUDERS VAN WAARDE? Vul hieronder uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan. Gebruikersnaam vergeten? Neem contact met ons op via 0343 51 34 34 of via info@ouders.net.
Wachtwoord vergeten?