Let op! Om het gebruiksgemak van de website te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.

Education

Huiswerk

‘Heb je je huiswerk af?’ wordt in menig gezin dagelijks en heel wat jaren gevraagd. Vooral in de bovenbouw van de basisschool en de eerste jaren van de middelbare school zijn ouders betrokken bij het maken en overhoren van huiswerk. Sommige kinderen ervaren die hulp als welkome steun. Maar dat is lang niet overal zo. Goedbedoelde hulp komt vaak over als ongewenste bemoeizucht en kan voor heel wat spanningen zorgen, vooral als uw kind in de puberteit zit. Het is voor ouders lastig om te bepalen wat ze nu wel en niet moeten doen bij het begeleiden van huiswerk en wat de school van hen verwacht.

OUDERS VAN WAARDE biedt u de helpende hand met:

  • De downloadfolder ‘Tien tips over huiswerk’. Te bestellen in onze webshop. Vrienden van OUDERS VAN WAARDE kunnen deze folder gratis downloaden  (zie onderaan deze pagina bij ‘Gratis materiaal’).
  • De brochure ‘Help! Hoe begeleid ik mijn kind bij huiswerk?’. Met praktische tips voor huiswerkbegeleiding thuis, handige huiswerkweetjes, huiswerkbegeleiding op school, externe huiswerkbegeleiding en antwoord op veelgestelde vragen over huiswerk. Te bestellen in onze webshop. Vrienden van OUDERS VAN WAARDE ontvangen korting,
  • De brochure Help! Hoe leer ik mijn kind plannen?’. Te bestellen in onze webshop. Vrienden van OUDERS VAN WAARDE kunnen deze folder gratis downloaden  (zie onderaan deze pagina bij ‘Gratis materiaal’).
  • De gratis downloadfolder: ‘Tien tips om uw kind voor te bereiden op het eindexamen’.
  • Verschillende HELP! Brochures, te vinden in onze webshop, over het aanleren van bepaalde vaardigheden en deugden die de basis vormen voor het leren op school. Zoals discipline, zelfvertrouwen, samenwerken en doorzetten. Vrienden van OUDERS VAN WAARDE kunnen veel van deze HELP! Brochures  gratis downloaden.
  • De downloadfolder ‘Tien tips voor leuk leren in de (zomer)vakantie’.  Bijvoorbeeld omdat uw kind moeite heeft met taal of met rekenen of uw kind vraagt zelf om extra oefeningen? Of omdat uw kind niet zoveel zelfvertrouwen heeft als het om leren gaat? Te bestellen in onze webshop. Vrienden van OUDERS VAN WAARDE kunnen deze folder gratis downloaden  (zie onderaan deze pagina bij ‘Gratis materiaal’).

Gratis materiaal huiswerk

Ouders die aangesloten zijn bij OUDERS VAN WAARDE kunnen gratis huiswerkmateriaal downloaden via onderstaand inlogformulier. Als u al bent ingelogd verschijnt de info automatisch. Nog geen vriend? Word vriend

Lid of vriend van OUDERS VAN WAARDE? Vul hieronder uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan. Gebruikersnaam vergeten? Neem contact met ons op via 0343 51 34 34 of via info@ouders.net.
Wachtwoord vergeten?