Let op! Om het gebruiksgemak van de website te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.

Magazine

Aangemaakt op: 19-05-2015 om 11:56 , Laatste wijziging: 07-06-2022 om 10:31

Heeft u al een bedankje in huis voor de (actieve) ouders op school?

‘OUDERS BEDANKT!’ en ‘OUDERS BESTE WENSEN’ zijn dé magazines voor scholen die een mooi gebaar naar hun ouders willen maken!

Bestel via info@ouders.net

Actieve ouders zijn van grote waarde voor de school. Jaarlijks zorgen tienduizenden ouders voor een onbetaalbare hulp op scholen. Uiteenlopend van het kammen van luizen, het verzorgen van de overblijf en het helpen bij lezen tot en met het coachen van het schoolteam, het begeleiden van de avondvierdaagse of het meedoen in ouderraad en medezeggenschapsraad.

Geef uw ouders als blijk van waardering een mooi magazine cadeau aan het eind van het (school)jaar!
Het magazine geeft dat goede gevoel over opvoeden en het mooie van het ouder zijn en draagt uit dat u als school de ouders dankbaar bent voor hun inzet en graag terug ziet na de zomer- en kerstvakantie. Het bijzondere van het magazine is dat het namens de school een mooi cadeau voor de betrokken ouders is met ruimte voor een eigen inplakpagina namens de school. Een mooi cadeau om als school aan uw ouders te geven op uw kerstviering en eindfeest van het schooljaar. Want zonder uw eigen ‘ouders van waarde’ zou uw school er echt anders uit zien.

Bestellen

Losse exemplaren bestellen
Het magazine kost € 1,75 per stuk. Plaats uw bestelling (minimaal 10 exemplaren) via info@ouders.net of per telefoon via 0343- 51 34 34 (op werkdagen van 08:30u tot 12:30u) o.v.v. aflever- en factuuradres.

Voor slechts € 2,20 twee keer per jaar uw ouders in het zonnetje zetten met ‘OUDERS BEDANKT’ & ‘OUDERS BESTE WENSEN’
Alle aangesloten scholen krijgen automatisch twee keer per jaar 5 nummers van het magazine ‘OUDERS BEDANKT’ (einde schooljaar) en ‘OUDERS BESTE WENSEN!’ (rond de jaarwisseling). U kunt zich als school aansluiten bij OUDERS VAN WAARDE en ook van de andere diensten, kortingen en voordelen gebruik maken, óf u abonneert zich enkel op het magazine en u ontvangt 2x per jaar het aantal door u opgegeven magazines. U ontvangt het abonnement (van twee nummers per jaar) voor slechts € 2,20 , met een minimale afname van 10 abonnementen per school.
Let op! De scholen met een schoolabonnement op het magazine krijgen het magazine automatisch in de aantallen waarop zij geabonneerd zijn!

De magazines worden half juni (OUDERS BEDANKT) en half december (OUDERS BESTE WENSEN) op uw school geleverd. 

BEKIJK EEN EERDER NUMMER VAN HET MAGAZINE OUDERS BEDANKT VOOR EEN SFEERIMPRESSIE

We zien uw bestelling graag tegemoet!

Reacties