Let op! Om het gebruiksgemak van de website te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.

Magazine OUDERS BESTE WENSEN!

Aangemaakt op: 22-11-2017 om 20:40 , Laatste wijziging: 29-11-2017 om 22:09

Voor scholen die een mooi gebaar naar hun ouders willen maken met de kerst en oud en nieuw

Actieve ouders zijn van grote waarde voor de school. Jaarlijks zorgen tienduizenden ouders voor een onbetaalbare hulp op scholen. Uiteenlopend van het kammen van luizen, het verzorgen van de overblijf en het helpen bij lezen tot en met het coachen van het schoolteam, het begeleiden van de avondvierdaagse of het meedoen in ouderraad en medezeggenschapsraad. En soms maken ze aan het eind van het jaar zelfs de school nog schoon ook.

Geef hen als blijk van waardering een mooi magazine cadeau rond de jaarwisseling. Het magazine geeft dat goede gevoel over opvoeden en het mooie van het ouder zijn en draagt uit dat u als school de ouders graag terug ziet na de jaarwisseling.

Het is een mooi cadeau voor de betrokken ouders. Om ze te bedanken en hen de beste wensen voor het nieuwe jaar mee te geven. En zo heet het magazine ook ‘OUDERS BESTE WENSEN!’. Zonder ‘uw eigen ouders van waarde’ zou uw school er echt anders uitzien

In het december 2017 nummer o.a. Hoe laat je je kind opgroeien in wijsheid, Van Duytsen Bloedt – alles over het Wilhelmus, Zeg dit nooit tegen je kind! 5 pedagogische fouten, Mariette bakt zoet en gezond, Noach en weer opnieuw beginnen, Anton Pieck Tovenaar met het tekenpotlood, Winterongemakken, Je mag weer gezellig Hyggen, 7 wijsheidsverhalen en een mini-cursus Hoe leer ik mijn kind samenwerken. Mooi vormgegeven in de vertrouwde stijl.

Bestellen Bestellen kan voor € 1,50 per stuk met een minimale afname van 10 stuks. Bestellen uiterlijk 1 december 2017. U krijgt de magazines dan geleverd 13/14 december.

Wilt u exemplaren bestellen of een abonnement afsluiten voor de ouders bij u op school dan kan dat door een email naar OUDERS VAN WAARDE te sturen via info@ouders.net onder vermelding van:

– Naam en bezorgadres van de school

– Het aantal exemplaren dat u wenst te ontvangen

Reacties