Let op! Om het gebruiksgemak van de website te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.

Aanmelden excellente school 2014

Aangemaakt op: 14-03-2014 om 15:32 , Laatste wijziging: 25-03-2014 om 10:17

De aanmelding staat open voor alle scholen in het voortgezet onderwijs, inclusief het praktijkonderwijs en het voortgezet speciaal onderwijs. Een onafhankelijke jury beoordeelt in een aantal rondes welke scholen in aanmerking komen voor het predicaat excellente school. De jury vraagt scholen om zich aan te melden door middel van een zelfevaluatie. Kandidaat-excellente scholen worden vervolgens uitgenodigd om in juni 2014 een korte presentatie te geven. Vanaf eind augustus tot half oktober 2014 brengt de jury een bezoek aan de scholen die in de ogen van de jury veelbelovend zijn. Lees verder via Rijksoverheid.nl

Reacties