Let op! Om het gebruiksgemak van de website te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.

Dag van de dialoog VO 2020: meld u aan!

Aangemaakt op: 03-03-2014 om 11:24 , Laatste wijziging: 10-03-2014 om 11:30

Op zaterdag 15 maart organiseert de VO-raad de Dag van de Dialoog VO2020 voor docenten, ouders en leerlingen uit het voortgezet onderwijs in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Op deze symbolische plek waar historie en innovatie samenkomen, staan ze samen stil bij de vraag: hoe ziet het onderwijs in 2020 eruit? Onder aanvoering van voorzitter Paul Rosenmöller kijken ze naar maatschappelijke trends die van invloed zijn op het onderwijs en gaan ze in gesprek over hoe we ons kunnen voorbereiden op de uitdagingen van de toekomst. 

Docenten, ouders en leerlingen zijn van harte uitgenodigd om mee te praten op de Dag van de Dialoog. Er is ruimte voor 80 docenten, 25 ouders en 25 leerlingen. Na een plenaire start, gaan we in kleine groepjes uiteen (docenten, ouders en leerlingen apart). Aan de hand van een aantal vragen, gaan we met elkaar in gesprek over hoe jullie het onderwijs van de toekomst zien.

Bekijk het programma en meld u aan (kan tot uiterlijk 12 maart 2014).

Reacties