Let op! Om het gebruiksgemak van de website te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.

Budgetteer een gezonde en gevarieerde lunch

Aangemaakt op: 14-01-2014 om 09:38

…en win een jaar lang groente en fruit voor de klas!

Kinderen zien boodschappen doen vooral als moment om lekkere dingen te kopen. Belangrijk is om hen te leren dat een gezonde voeding ook heel lekker kan zijn en vooral niet duur hoeft te zijn. Daarbij is het alleen wel belangrijk dat je ‘slim boodschappen doet’ en dus verstandig omgaat met je geld.

De klas van uw kind kan direct aan de slag: budgetteer een gezonde en gevarieerde lunch voor de hele klas.

De 25 klassen die zich aanmelden, ontvangen vanuit Lidl een cheque t.w.v. € 150,-. Deze cheque is te besteden bij alle Lidl-filialen in Nederland en dient alleen gebruikt te worden voor deze Lidl-opdracht. De cheque dient om die reden uiterlijk 14 maart 2014 (einde Week van het geld) te worden besteed. De opdracht neemt in totaal twee weken in beslag. In de eerste week wordt de opdracht klassikaal uitgelegd en de daaraan gekoppelde thema’s klassikaal besproken. In groepjes van vijf voeren de leerlingen deze week enkele voorbereidende opdrachten uit. In de tweede week wordt de gezonde lunch gemaakt. Gedurende deze twee weken houdt de klas een dagboek bij.

De klas met de meest gezonde en gevarieerde lunch wint een jaar lang groente en fruit van Lidl!!

Meld de klas van uw kind nu direct aan op https://www.weekvanhetgeld.nl/activiteiten/budgetteer-een-gezonde-en-gevarieerde-lunch

Tip! Bestel de OUDERS VAN WAARDE  brochure ‘HELP! Hoe leer ik mijn kind gezond leven?’ of download gratis de folder ‘Tien tips over gezondheid thuis en op school’.

Reacties