Let op! Om het gebruiksgemak van de website te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.

Geloof in voortgezet onderwijs

Aangemaakt op: 09-01-2014 om 16:00

Geloof in christelijk voortgezet onderwijs: een nieuw onderzoek van de Besturenraad

Geven docenten leerlingen mee wat ze belangrijk vinden in het leven? Brengen ze hun persoonlijke levensovertuiging in hun werk tot uiting? Vanuit welke motivatie doen zij dit en welke doelen hebben zij daarmee? Dat onderzoekt de Besturenraad in het voortgezet onderwijs.

Welke verwachtingen heeft de schoolleiding van docenten wat betreft de inhoud en wijze waarop zij hun persoonlijke levensovertuiging in relatie tot de christelijke traditie binnen de school tot uiting brengen? En welke verwachtingen hebben docenten hieromtrent van hun schoolleiding?

Vorige maand startte de Besturenraad met een onderzoek dat antwoord geeft op deze onderzoeksvragen.

Lees het hele artikel op besturenraad.nl.

Reacties