Let op! Om het gebruiksgemak van de website te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.

OUDERS VAN WAARDE

OUDERS VAN WAARDE is de landelijke organisatie van en voor ouders, ouderraden (OR) en medezeggenschapsraden (MR) in het protestants-christelijk, katholiek en oecumenisch onderwijs. Wij zetten ons in voor alle ouders met kinderen in het primair en voortgezet onderwijs en in de kinderopvang. Ons hoofddoel is het stimuleren van een goede samenwerking tussen school en thuis, in het belang van de kinderen!

Het ouderpanel

Ouders kunnen meewerken aan de meningsvorming van OUDERS VAN WAARDE via ons ouderpanel. Elke maand sturen wij deze groep ouders een korte vragenlijst. Allerlei onderwijsonderwerpen waarmee ouders met schoolgaande kinderen te maken krijgen komen aan de orde. Bijvoorbeeld medezeggenschap, passend onderwijs, schoolkosten, sluiting van kleine scholen, veiligheid, spijbelbeleid en andere schooltijden. Wilt u ook met ons meedenken? Meld u dan via  info@ouders.net aan voor het ouderpanel.

(pers)Vragen

Neem telefonisch contact met ons op via 0343 513434 (iedere werkdag van 08:30u tot 12:30u) of mail naar info@ouders.net.
Bezoekadres:
Rijksstraatweg 150
3956CT, Leersum
Postadres:
Postbus 125
3970 AC, Driebergen

Route per auto

Vanuit Utrecht of Arnhem
Rijksweg A12. Afslag Maarsbergen – Leersum – Woudenberg. Rijden richting Leersum. Bij rotonde linksaf Leersum inrijden. Na ongeveer 500 meter aan de linkerkant ziet u het bureau van OUDERS VAN WAARDE tegenover restaurant De Remise en naast een BP benzinestation
Vanuit Amersfoort en het noorden
Bij Amersfoort neemt u de N226 (afslag Leusden , Woudenberg). U rijdt deze N226 helemaal uit tot aan de rotonde Leersum. Bij rotonde linksaf Leersum inrijden. Na ongeveer 500 meter aan de linkerkant ziet u het bureau van OUDERS VAN WAARDE tegenover restaurant De Remise en naast een BP benzinestation.
Parkeren
Kunt u op het terrein van OUDERS VAN WAARDE aan de achterkant. Ingang Lomboklaan. Indien parkeerterrein vol is kunt u parkeren op het parkeerplaatsje van de kerk aan de Lomboklaan ca 50 meter verder of aan de overkant van de Rijksstraatweg tegenover de Rabobank.

Het bureau van OUDERS VAN WAARDE is per openbaar vervoer het best te bereiken via het NS-station Driebergen – Zeist. Er gaat vanaf dit station iedere 15 minuten een bus (lijn 50 of lijn 81) . Opstappen bij de halte naast het station. In ongeveer 25 minuten bereikt u de halte Leersum-Lomboklaan. Deze halte ligt tegenover het bureau van OUDERS VAN WAARDE.